vineri, 22 aprilie 2011

De ce?

Este absolut imposibil sa raspunzi la intrebarea asta. De ce lumea o prefera pe ea si nu pe mine? ce are ea si eu nu am?Nu inteleg! Cand incerc sa fiu si eu fericita, totul este impotriva mea.

Are tot ce mi'as putea dori. O invidiez la culme pt unele chestii pe care le are. Si cu toate astea, daca cineva ar auzi ca sunt invidioasa tocmai pe ea, ar rade de mine, nu m'ar intelege, pur si simplu! Ce tot are ea? Ce are atat de special? Poate pt ca incearca sa fie fericita (pt ca, credeti'ma, nu este!) Dar eu nu incerc? Eu nu ma chinui? Dde cele mai multe ori NU POT! Pur si simplu nu pot! Nu'mi reuseste sa zambesc si sa iubesc.

Dar tot ce pot sa fac este sa uit... Ce altceva pot face?

Uneori cred ca mi'e sortit sa fiu NEfericita. Asa cred.

E vina mea? E vina mea ca totul este impotriva mea? E vina mea ca nu gasesc pe nimeni potrivit? E vina mea ca nu ma regasesc decat in melodiile celor de la ''Steleverzi''? E vina mea? E vina mea ca mi'e sortit sa cunosc lume care sa aiba tot ce mi'as putea eu dori? Si nu am? E vina mea ca NU POT FI FERICITA?

Eu nu pot sa scriu un final fericit...


Ok, deci, lume! ca sa ne intelegem! Aceasta este o postare scrisa CU si LA draci. Uneori mai gandesc asa si scriu pt a'mi reveni. Dar acum, cand ma simt OK, ma uit la ea si zic: ''Cum am putut fi invidioasa?'' Cu aceasta dilema cred ca se confrunta orice fata la un moment dat. Dar dude, am invatzat ca mai trebuie sa te uiti la ceea ce ai, nu la ceea ce nu ai, dar iti doresti. Si ca sa fie mai clar: MA IUBESC SI SUNT FERICITA AVANDU'MA NUMAI PE MINE! :)

Peace!

1 comentarii:

mda...dilema asta cred ca o are orice fata.Dar trebuie sa fi nepasatoare cu toate.Bucurate si de cel mai mic lucru si toate vor veni de la sine.Nu astepta niciodata sa vina iubirea pentru ca ea vine pe neasteptate,poate veni in cel mai prost moment sau in cel mai bun moment.Bucurate de viata:Xdin plin si dragostea va veni cand crede ea ca este bine:Dmult noroc:X:*

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...