miercuri, 5 ianuarie 2011

Mereu pleaca...

Esti pe coridorul scolii, il astepti deja de prea mult timp. ''unde o fi? De ce intarzie? Trebuie sa vina din clipa'n clipa!'' mai mesteci o guma, mai te plimbi, mai arunci o privire la desenele de pe perete..
-ce faci? Spune el, obosit, si fugind sus pe scari, si oprindu'se la tine.
-bine! Te asteptam! De ce ai ajuns asa de tarziu?
-pai sa vezi ca era dirigu' meu in clasa, abea a plecat.
Pe neasteptate, te ia si te saruta. Dupa care te ia in bratze. Erai linistita, pana in clipa in care te'a sarutat. Era prima oara. Un fior iti strapunse inima, ai ramas socata, nu te asteptai! Stai cu capul la pieptul lui, si asculti cum inima ii bate ca o nebuna. Aveai atatea emotzii! Dar iar te surprinde. Deoarece fuge in clasa fara sa sufle o vorba. Dar tu ramai cu zambetul pe buze! Si erai atat de fericita! Dar, lucrurile se pare ca nu sunt asa cum tu credeai, si iti frange inima.
-asta este. Nu era EL… :-<
Dar e ok, mergi mai departe. Gasesti pe altul, apoi pe altul si incepi sa iti pierzi increderea si sperantza ca il vei gasi vreodata.

Si asa pleaca toti.. Unu inselandu'te, pe altul il gonesti din cauza a nu stiu ce apucaturi avea.. Altul devine indiferent si nu mai are rost.. Si fel de fel.

Dar intr'un final cunosti pe cineva, si incepi sa simti anumite lucruri pt el, si chiar incepi sa crezi ca e exact ceea ce voiai! Si cand te simti mai bine.. Pleaca si el. Pleaca.

Cat mai departe, lasandu'ti un gol adanc in suflet.

Si iti juri k n'ai sa mai crezi in nimeni, si n'ai sa te mai combini anu' viitor.

Si tot felul de juraminte stupide care oricum o sa le incalci.

Si nu iti permiti sa cazi iar in depresii. Viata te'a invatat ca sunt lucruri mai importante decat sentimentele tale.

Si totusi… doare!!! Doare cand stii ca e in zadar totul. Ca pui atata suflet pentru nimic!

Si nimeni nu te asculta! Dar ce conteaza, nu? :(


1 comentarii:

scoala vietii n'are vacanta! _ fii fericita ca treci acum prin chestii grele, ca astea te invata multe pentru mai tarziu cand o sa fii bine-mercy f. fericita, si cu "telenovelele" din trecut, decat sa duci o viata monotona si sa te trezesti intr'o zi cu vreun mitocan langa tine , cu copii si alte belele :))

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...