joi, 6 ianuarie 2011

Prietenia precum o.....???



Prietenia… prietenia este ca un condiment pe care'l pui in mancaruri. Uneori dulce, alteori sarat, sau poate chiar si picant.
Mai poti deasemenea sa o compari cu felurile de mancare. Unele te lasa rece, altele te dezgusta, mai sunt care te fac si sa vomiti, altele te impresioneaza…dar marea majoritate, te dezamagesc! Cum se face, nu stiu!


Sa schimbi prietenii e ca si cum ai schimba papuci.. Deoarece ii schimbi cand observi vreo defectiune, cand nu'ti mai vin, sau cand pur si simplu nu'ti mai plac.
Niciodata nu a contat locul! Ci oamenii! (poate unii dintre voi nu vedeti legatura cu subiectul, dar eu da.)


Dar cel mai greu este.. Cand un om pleaca din viata ta. Cand cineva parareste ORASUL. (orasul tau,lumea ta) prea mult te obisnuiesti cu prezenta lor, cu pasii lor strabatand mereu si mereu bulevardele din oras. Si, ce e mai rau? E ca multi lasa in urma animtiri dureroase, iti lasa stalpii de pe strazi tatuatzi cu ''lore+raul=iubire'' (e pur si simplu un exemplu) si straduta din fatza primariei cu tot felul de jocuri cu creta colorata. Te obisnuiesti, si nu'ti mai vine sa le dai drumul nici in veci!
Dar shotronul vietzii e greu de jucat!


Si, mai mereu te arzi cand incerci sa faci focul. Dar asta este. Cum spune si un prieten de'al meu, scoala vietii nu ia vacante, si nu se termina niciodata! Dar e bine, cu fiecare relatie/prietenie inveti lucruri noi, importante, si care iti vor trebui mai tarziu pentru examenul vietii.. Cea mai importanta decizie. Cu toata ca… toate testele au importanta lor. Ideea e: nu lasa pe cineva sa iti scape! Dak e nevoie, lasa orgoliul deoparte, umileste'te in fatza acelei persoane, pentru ca ei/lui nu ii va pasa ca n'ai tu demnitate, dar se va uita la ceea ce avetzi voi, impreuna! Si va aprecia ca l'ai rugat/o sa stea!

PRIETENIA E UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI!

4 comentarii:

Nu mereu umilirea iti este apreciata.Unii au si eu suflet si sentimente iar daca le vor pasa de pers ta atunci ei iti vor fi alaturi cand tu vei avea nevoie de ei,cand vei plange,te vor ierta cand vei gresi.Aceia sunt prietenii adevarati.Care te sustin in orice moment.Unii pot trai cu aceasi prieteni toata viata altii au o gandire diferita,au prea multe complexe fatza de cei din jur.Dar ce e mai important?Sufletul,prietenia adevarata sau fizicul?Frumusetea interioara e un dar enorm care trebuie apreciat si conservat chiar si cu pretul vietii.Nu conteaza cine esti,de unde vii,cati bani ai,cat de bine arati.Conteaza sa stii sa iubesti si sa arati asta:*:*:X:X

de aratat... eh asta e mai greu. nu se arata, dar se simte. pacat ca uni nici nu o pot simtzi...:-<

:). imi place mult acest articol.

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...