joi, 6 ianuarie 2011

Sa ai un suflet bun nu e intotdeauna usor

Fii cine vrei! Si totusi, de ce sa fii ''cine vrei''? Mai bine, fii tu insuti! Fa totul exact asa cum simti, exact asa cum iti place!

Te intelegi bine cu cineva, deveniti ca 2 frati! Iar apoi trec anii, si realizezi ca ai nevoie de ceva.. Si el te poate ajuta, dar refuza, sau accepta, dar acceptand numai cu o aumita suma de bani (de care tu nu poti face rost) si iti juri ca asta ii vei face si tu cand va avea nevoie!


Ii dai la un netot sa copieze, tu iei 7 si el 8. dar te bucuri pt el (la test nu i'ai cerut sa'ti dea de la el). Trec zilele si urmeaza alt test. Vrei sa copiezi de la el, dar, stupefactie! Nu'ti da nimic! Si DIN NOU te juri ca nu ii mai ajuti pe idiotii din clasa de la tine.. Si ca vei fi si tu ca ei!


Ai nevoia de mangaierea si vorba buna a unei persoane caruia i'ai fost mereu alaturi. Si ce primesti (iar!) ? Jigniri, reprosuri.. Si alte lucruri care din NEfericire dor.. Si iti juri ca n'ai sa mai fii pentru nimeni acel ''prieten bun''.


Si totusi.. De ce trebuie sa fim ca ei?? Nu mai bine sa fim ca noi? Si da, stiu ca in acest fel ar putea profita multi! Dar, macar in marea majoritate a timpului, sa fim ceea trebuie sa fim! Si, sa'i ajutam pe ceilalti, indiferent daca ei ne'au ajutat cand am avut nevoie..sau nu.



1 comentarii:

Cu totii traim cu speranta ca va veni o vreme in care vom fi rasplatiti,in care cineva ne va spune un "multumesc"din toata inima.Din pacate dorinta pt a face"bine" nu dipare asa usor.Uneroi ne dorim sa ne impunem anumite limite dar e greu..Pacat ca ceilalti nu stiu sa aprecieze si sa valoreze ceea ce au

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...