sâmbătă, 5 februarie 2011

Cui ii pasa? :-j

Auziti, cica in scurt timp va lovi un cutremur ca acela din 1802, mai mare decat cel din 1977. Dar mai spun astia ca incalzirea globala ar topi 90% din ghetzarii de la polul nord, si ar inunda 50% din suprafata europei, dar si o parte din america. Multi vulcani sunt gata sa erupa, devastant importante zone ale europei. Specia umana e pe cale de disparitie,iar mos craciun a fost sechestrat ieri, in jurul orei 14, de catre iepurasul de paste. Dar cel mai important e ca, vom muri pe nustiu cat decembrie 2012……………….STOP! Cate porcarii vor mai inventa asa zisii expertzi? Cat vor mai incerca otv'ul si alte posturi de genul, sa ne stoarca de bani, facand rating'uri cu astfel de teme? m'am saturat sa aud!!!

Daca asi putea, m'as inchide intr'o camera, intr'un cinematograf gol, cu sute de pungi de popcorn, uitandu'ma la filme gen: kate and leopold, narnia, harry potter, the nightmare before christmas… si sa uit de lumea de afara!!! Sa uit. Pur si simplu sa uit. Frate, poti trai linistit toata viata ta indiferent ca stii sau nu cand vei muri, sau ca x vulcan a erupt (care oricum e la 3 mii de km departe de tine).

CUI II PASA??

3 comentarii:

paradoxal, se presupune ca in 2013 vom avea parte de explozie solara, in urma careia toata electricitatea va fi distrusa xS.

tot felul de presupuneri...cum am mai spus... cui ii pasa? :))

Daca e sa mori mori oriunde...cartile se scriu si se citesc si fara curent

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...