duminică, 8 iulie 2012

Primele 100 de cuvinte - Soapte, Dean Koontz.

Inainte de toate, vreau sa va anunt ca inca mai astept voturi la acel mic sondaj din dreapta blogului! :-w

Este o idee marca Rosia_Lady. Trebuie sa scriem primele 100 de cuvinte din cartea pe care o citim. Ia sa vedem. Cartea pe care o citesc acum se numeste Soapte, si este scrisa de Dean Koontz. Sunt la pagina 84 din 313, si e mega absolut-super! :x

"Era o femeie atrăgătoare, în vârstă de vreo treizeci de ani, cu zece ani mai tânără decât el, ÅŸi bărbatul se gândi că o putea avea, dacă îşi punea în gând. Probabil ar fi fost nevoie s‑o curteze puÅ£in, dar nu prea mult, doar atât cât s‑o convingă că fusese luată pe sus, cum se întâmplase cu Rhett ÅŸi Scarlet, ÅŸi trântită în pat împotriva voinÅ£ei ei. FireÅŸte, dacă ar fi făcut dragoste, ar fi fost nevoit s‑o ucidă după aceea. Ar fi fost nevoit să‑i înfigă un cuÅ£it în sânii ei frumoÅŸi sau să‑i taie gâtul, or el nu dorea să facă aÅŸa ceva. Fata nu merita să se neliniÅŸtească sau să riÅŸte din pricina ei. Pur ÅŸi simplu, nu era genul lui, el nu ucidea roÅŸcate."

Nu sunt chiar primele 100... dar am ceva de comentat. Eu urmez sa ma fac roscata, ar trebui cumva sa ma simt norocoasa? :))

Si acum sa va zic ceva despre carte: E vorba de criminalul - violator( destul de cunoscut ca un om de treaba)  care o urmareste pe Hilary Thomas, o scenarista renumita de la Hollywood. La primul atac, ea scapa si suna politia. El fuge. Politia nu crede decat ca ea minte. Daaaaar, ghici ce! Tony, unul din politisti, se indragosteste lulea de ea!

Mai multe cand o termin! :D



Si pt fetele care au trimis data trecuta intrebari: Raspunsurile le dau in postarea urmatoare! :*

2 comentarii:

frumos, foarte interesanta descrierea carti, ma bucur ca ai postat.

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...