joi, 1 septembrie 2011

School

Doamne, si scoala asta… nici nu stiu daca sa fiu speriata… sau sa ma bucur. Pe de o parte… sunt extreme de entuziasmata… vai, prima mea zi de liceu…sunt boboc! Ma uit in trecut si ma vad la prima zi de scoala… ca prima zi de gradinita n’o mai tin minte. Si parca era ieri. Uite cum au trecut anii.

Pe de alta parte, insa, sunt extrem de ingrozita! Nu am intrat la liceul pe care mi’l doream, unu la mana. 2 la mana, s’au luat dupa medii, iar eu cum am avut media mica, cu siguranta am in clasa numai … ma abtin. Dar poate nu va fi asa, poate va fi mai bine. Aah… te rog! Adica, imi voi intreba colegii de clasa : ‘’-Ce ai citit vara asta?’’ la care mi se va raspunde cu o privire dintr’aia de om speriat, dupa care se va intoarce respectivul coleg cu fata la altu’… sa ma barfeasca… uite tocilara!

Ca si cand ar fi aflat ca asi avea paduchi.. sau mai grav. Ca si cand asi fi gravida. Pentru ca asta este gravitatea situatiei… nu intelegi o gluma cu ‘’imi bag pl in nu stiu ce’’ la care toti rad, sau nu’ti place Puya, si gata, esti ciudatul clasei.

Pt ca de asta am avut eu parte in generala… iar 8 ani de zile am fost torturata de prostia ce ma inconjura… prostia doare! Dar daca esti prost, nu te doare pe tine, ci, mai rau, pe cei din jurul tau. Am decis sa stau un semestru si sa ma transfer la liceul la care voiam in mod normal sa intru, si n’am intrat. Daca nu peste un semestru, peste un an. Dar tot ma transfer! Acum sa speram in acel semestru va fi totul ok, si nu voi da peste retarzi… oricum va anunt pe blog cum o sa fie prima zi de scoala. Pana atunci, ne auzim! :*

3 comentarii:

Si eu am fost boboaca :) e frumos sa stii , privirile sunt atintite catre tine , si sa nu te gandesti ca vei avea colegi nebuni sau ... stii tu :) viata nostra are un sens , deja e scrisa intr o carte mareeee si toti avem locul nostru :) stii cum era vorba aia : Zambeste maine va fi mai rau . O sa vezi ca o sa fie bine . Anii trec , trebuie sa profitam la maxim de fiecare minut :) :*

Si eu sunt in aceeasi situatie.Te inteleg perfect.
Eu in generala am trait exact aceleasi lucruri numai ca am avut o prietena si nu ne prea pasa de ceilalti din jurul nostru si mi-a fost mai usor sa trec peste toata prostia lor,dar acum nu cunosc pe nimeni in liceu si sper sa fie in regula,ehh inca 4 zile dupa care ne vom lamuri amandoua. :))

Succes la liceu!
Fii optimista! In general, elevii de liceu sunt ceva mai 'maturi' (pun in ghilimele deoarece e un termen relativ... ce inseamna a fi matur pentru mine, nu inseamna acelasi lucru si pentru altcineva) decat cei de gimnaziu. Da, e greu, dar incearca sa nu judeci cartea dupa coperta (asteapta ceva timp pana sa-ti faci o parere despre cineva) :)

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...