vineri, 6 ianuarie 2012

Interviu cu un vampir- the movie

Heioo, am zis sa va fac si eu o propunere de film, caci l'am vazut cand aveam vreo 6 ani pentru prima data, luna trecuta l'am regasit si m'am indragostit iar si iar.

"Interviu cu un vampir" este cel mai bun film cu vampiri pe care l'am vazut vreodata. In plus, este regizat dupa nuvela Annei Rice "Interviu cu un vampir" pe care am citit'o de curand si am plans cu lacrimi de crocodil o ora continuu cand am terminat'o :d. Filmul este facut dupa "Interviu cu un vampir" prima carte din seria "Cronicile vampirilor", dar are si cateva parti tot in legatura cu povestea respectiva, dar care nu se gasesc in acest volum, si in "Vampirul Lestat" si "Regina Damnatilor". M'a fascinat la culme cum regizorul Neil Jordan a legat intre ele intamplarile, reusind astfel sa puna intreaga poveste sub forma unui film de 2 ore.

Deasemenea, mi'a mai placut la nebunie cum arata Tom Cruise in rolul lui Lestat de Lincourt, cu care am innebunit'o pe colega mea de banca, Diana :)).

M'a deranjat ca l'a pus pe Antonio Banderas in rolul lui Armand. Adica tipu' joaca exceptional, dar e prea batran pentru Armand, un vampir de 500 de ani, care totusi arata ca un adolescent. In plus, i'au pus peruca aia neagra, luuunga si dreapta cand Armand avea defapt parul castaniu, ondulat pana la umeri.

As da nota zece acestui film, dar Armand...:-s stiti voi. Asa ca ii dau 9. E un film extraordinar, realizat cu actori de elita. Brad Pitt, Tom Cruise, Christian Slater, Christen Dunst (m'a marcat cum au pus tipii astia un copil sa joace rolul unui vampir, rolul unei criminale... si totul l'a jucat atat de bine incat am ramas gura casca :o ) Si Antonio Banderas va invita sa vizionati "Interviu cu un vampir". The best movie with vampire i ever seen!!!

Unele replici imi mangaie urechea caci suna ca niste poezii... le si stiu pe de rost...:)))

Armand:
"Two vampaiars (cum pronunta el cu accentul ala....:X:X 8->)
of the new woorld come to guide us
into a new era
as only love slowly rots
and fly away..." sau ceva de genu' acesta :d

Claudia:
"I was mortal till you
game your immortal kiss
you became my mother
and my father
so i'm yours forever."

Louis:
"Her blood coursed in my vanes as life itself
And then Lestat's words made sence to me.
I knew peace only when i killed
and when ... of.. aici ma incurc :))."

8->

Acuma, daca nu v'am convins nici macar cu faptul ca le'am invatat si pe de rost replicile, haideti sa va arat doua trailere:




Si asta, care e preferatul meu si la care nu ma mai satur sa ma uit

3 comentarii:

:> inscrie-te :> la movie time:>

Nu ma inscriu la movie time, ca uit :))

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...