marți, 31 mai 2011

Dimineata de mai




Razele blande ale soarelui si zgomotul linistii te trezesc dimineata, dupa o noapte de adanci vise si romante fantastice. Te duci sa te uiti la fereastra, e pustiu.. si liniste. Foarte multa liniste. Te uiti la orologiul din perete, arata ora 6 dimineata. Mahmura de atatea vise ce te’au imbatat cu ale sale esente, mergi sa’ti faci o cafea.

Deschizi tv’ul, si un saxofon romantic incepe a’ti gadila auzul fin. Saxofonul romantic in combinatie cu gustul cafelei dulci de primavara te cuprinde intr’o fascinanta senzatie placuta. Te simti fericita.

Mai stai 20 minute in aceasta placuta capcana a fericirii, dupa care mergi sa faci un dush imbietor in miresme parfumate ce te inalta pe culmile celor mai inalti nori. Cand termini dusul, revii inapoi pe pamant cu puteri reinnoite. Te simti revigorata, parca ai renascut.

Iti tragi o rochie simpla, mulata, albastra pe tine, care iti accentueaza formele fara contur. Un ruj incolor iti completeaza zambetul acela frumos. Un fard natural iti pune in valoare frumusetea daruita de zei. Iti pui in picioare pantofii cu toc, si iesi pe strada, unde toate privirile se atintesc asupra ta. Si mergi sovaind pe bulevard, lasandu’ti buclele rebele sa se joace in adiere vantului.
In cautare de sentimente noi….

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...