vineri, 17 decembrie 2010

''dulci'' profesori :))

Acolo sus este o ordine. Ce nu o putem schimba. Nu este o coincidenta ca am pus asa ceva pe blog, si ca voi cititi. Nu este deloc o coincidenta ca parintii m'au dat la aceasta scoala tampita, cu elevi tampiti. Si nu este o coincidenta ca am cunoscut acesti profesori. Dar totusi ma intreb.. De ce eu? :-? Bine, sa'I luam in ordine:
Profesoarele:
Profesoara de fizica: are cam 1,60 inaltime, poarta ochelari, are riduri, e subtirica.. Si cand tipa o data la tine ai impresia ca vine cutremurul. Are parul scurt, pe undeva e bond, pe undeva e alb, ji pe undeva e saten :)) la ea nu prea sunt multe de spus, o poti manipula ushor, daca ai cap.
Profesoara de romana. Trebuie sa precizez ca in acest an ni s'au schimbat multzi profesori. Asa e si aici. Domnul profesor de romana nu mai putea preda romana deoarece acuma este director adjunct, si preda doar latina. O sa ajung si la el… acum avem o profesoara mica de statura, are vreo 60 si cv de ani, e iesita la pensie dar a acceptat sa ne predea, e blonda, parul pana la umeri, si atat de dragutza! Este foarte simpatica, se poate vorbi cu ea si ii poarta o dragoste nelimitata lui Eminescu! Dar, ca de obicei, pune puncte in plus la elevii preferati. Dragutza dar, tot profesoara este.
Matematica: o, da! :)) aceasta ''domnishoara'' de 50 si cv de ani este incredibila! Umfla notele ca pe baloane! Dar, exact la fel ca la profa de romana. Ne'a fost schimbata profesoara. In anii trecutzi aveam o profesoara mai tanara putin, de vreo 40 de ani, bruneta, cu parul scurt. La care oligofrenii din clasa de la mine isi permiteau sa faca orice. Dar acum e diferit! Doamna profesoara este putin mai inalta, are parul lung, blond, si poarta tot timpul pe cap o basca. Tot timpul la ora ne face oligofreni si prosti si tampiti si spune despre baieti ca au ''cocosul pana la genunchi'' :)) bineintzeles, ea se refera ca au minte, si ca acum ar trebui sa fie destul de maturi: ''avetzi cocoshul pana la genunchi si va permitetzi sa faceti asa ceva la ora??'' km aja suna…:)) ''asa oligofreni n'am mai vazut!''
Profesoara de engleza. Nu sunt multe de spus are 30 de ani, necasatorita, si inca sta cu parintzii :)) e satena, parul il are degradat si il poarta tot timpul in coada. Are pete pe fata, se imbraca.. Hm, nu chiar asa de urat. Dar are niste picioare!! :| de'ti cad ochii dupa ele! :| mai vine cateodata la ora cu o fusta de aia de toamna, pana pe la genunchi, si cu bocanci josi. Doamne! Are niste picioare atat de frumoase! Cat am apucat si eu sa vad… I'ar sta atat de bine cu niste pantaloni scurtzi! ''comentezi la profesor?? Patru in catalog! Cum iti permiti? Iti iese 6 media, nu'ti mai iese 8. nimic! Taci! Aah, comentezi? Patru!''
Profesoara de franceza: o adevarata scorpie cu 2 fetze :) acuma doi ani de zile a venit la ora cu tristete in suflet. Si ne'a povestit si de ce. Vreti sa stiti? Ei, fiica ei a luat un 4, si aseara au avut o cearta in familie :). Acum 2 saptamani, a dat un test la care majoritatea clasei (printre care elevi buni!) a luat 4 :). Si ce sa vezi? ''Ca vai, ca voi astia cu note de patru nu au grija parintii de voi, k va lasa sa stati pana la 4 dimineata la calculator! Ca voi fumati! Ca voi nu proveniti din familii bune! K ar trebui sa plecati de aici! Ca parintii vostrii nu sunt capabili sa va educe!'' am o intrebare. Stie ea asta din propria experienta cumva? Isi da cu parerea aiurea, si da cu bata in balta. Da' ma rog.. La orea ei nu vorbim decat despre: parlamentari, criza mondiala, cainele ei, si fii'sa. :))
Profesoara de chimie: si aici s'au schimbat profesoarele. Are 35 de ani, nemaritata, se imbraca.. Hm.. Nu prea bine, dar o inteleg, deoarece de la stres, varsta si complicatiile vietii ajungi la un moment dat sa nu'ti mai pese de cum te imbraci. Dar frate! Are trasaturi frumoase! Ar trebui sa lucrede un pic mai mult la ten, deoarece are multe pete mai ales in jurul ochilor… si parul.. Hm.. I'ar trebui mai mult aranjat si volum!
Profesoara de desen: hm, are fund mare, parul alb, ji e innebunita dupa lucrurile artistice. Nu am ajuns ink sa o cunosc, deoarece acum nu o mai vad dekt o data la 2 sapt. La fel ca pe profa de muzik. Profa de desen e mai mult tacuta.. Un ten.. Destul de curat pt varsta ei, se imbraca ciudat.
Profesoara de muzica: o, da! E vecina cu un coleg de'al nostru din clasa. Goodness! E prea belea profa! Par roshcat, tuns scurt, ochelari, si o mandrie de'ti vine greatza :)). Toata ziua la ora ovesteste despre faptul k baietii is buni, si fetele rele. Baietii sunt cuminti, dar ajung rau deoarece fetele ii iau si ii indeamna sa faca rau! Si asa un baiat ajunge pe drumul cel rau! Funny, noh?/:) aici ma cam enerveaza, dar sa trecem la lucruri mai amuzante. ''bai! Bai tu de acolo! Da' ce faci ma tu la ora mea? Ca acush scot manusile si cand te'oi plesni odata.. Pai ori facem ora, ori daca nu venim aici cu bunicu cu purcelu si catelu, scoatem mamaliga din cuptior si cu oleacutzica de ciapa! Ba! Ba fata! Iti dau una de ma tzii minte!'' :)):)):))
Profesoara de biologie: si aici s'a schimbat profa de anii trecuti. Da' aici e belea! Eu nu am venit la ora ei anul acesta decat de vreo 4 ori. Km aja :)) restul, ori am chiulit, fara sa'mi puna absent ori ne'a trimis acasa. Si ce sa vezi? Ne pune numai de 10 deoarece cumparam reviste :)).
Daa, la aproape toate materiile am numai profesoare. Dar sa aruncam o ochiada si asupra domnilor profesori.
Dirigu: imi este profesor de sport. Si il urasc :| anul acesta statem pe banca, nu voiam sa fac ora. Dar stateam cuminte pe banca. Langa mine doua proaste se bateau. Vine si spune: ''aa da! Cutarescu! Iar tu? Iar ai venit sa te bati? Nu esti in stare sa stai linistita, da?'' :| dupa am plecat de langa ele.. m'am dus langa unu. Care se juca pe telefon. Si deodata a inceput sa tipe, ca nu putea trece de nu stiu ce nivel. Si iar a venit domnu' prof la mn vai k dc fac iar galagie? In plus, nu ne asculta! Nu poti vorbi cu el! Nici nu stiu de ce mai este inca in invatamant! La varsta lui nu mai tine minte care ii sunt elevii! :|
Domnu' profesor de: istorie, cultura civica si geografie. Da, am un profesor la toate trei. Va imagineti ca am vreo 10 ore pe saptamana cu el! :| dar ne convine! Profesorul asta ne iubeste cel mai mult dintre toti! Suntem elevii lui preferati! De aceea, a hotarat sa ne faca complimente zilnice, deci nici n'aveti idee ce complimente! Si cand ramane in pana de idei, le combina pe unele cu altele pana radem de ne cacam pe noi :)). Stati sa vedetzi:
Perle de'a lu' ''cutarescu'' (nu'I dau numele): '' sunteti de'o nesimtire sacra!''
''aveti cacati in cap!''
''vin in clasa la voi cu o scarba totala!'' (ce profesor nu vine cu ''o scarba totala'' in clasa la noi?8-> )
''ia loc, stai jos''
''MAGAROI ORDINARI DILIMANI'' (preferata mea)
''vei fi un MARE analfabet''
''chiulangii ordinari''
''uite'l ba! Uite'l! PORCU'!'' :))=))
Si acestea sunt putinele dintre lucrurile ''frumoase'' care ni le spune. Radem de cadem pe jos.
Profesorul de tehnologica: aah, ce jumatate de an imi tot cere portofoliul acela.. Da' pana cand??:))=)) si injura de sparge geamurile :)). ''Las' k va f**e tata'' :))
Profesorul de religie: in clasa a 5'a am avut un profesor… de toata frumusetea! Era un preot (nu dau nume) dar sa nu va duceti la el la spovedanie k va face sosty morala! :) va spun io! Ma certat acu vreo 3 ani in biserica cu o colega de clasa, ca nu voia niciuna dintre noi sa se duca la sovedit la el (erau 2 preoti in biserica care tineu Sfanta Spovedanie). Doamne! Cat mai radeam! ''elefantule treci la tabla!'' si are o voce.. :)) groasa! :)) groasa rau =)). Ne punea in clasa sa facem matanii si le scria la cei obraznici 2 cu pixul pe fata. =))
Acum insa, avem un profesor.. Saracutzu… bai nu tipa la tine, dar se uita intr'un stil.. Daca te vede ca faci obraznicii nu te cearta, da'ti arunca o privire de aia de ''caine plouat'' de te rusinezi tot si numai scoti capul din pamant!

Ehheh! Si a venit si sfarsitul. Nu cred ca voi mai scrie compuneri atat de LUNGI! :)

1 comentarii:

Mi-au placut perlele!:))

Trimiteți un comentariu

Pentru sufletul meu...